Bani pe net din clicuri

Internetul este folosit in mare parte pentru publicitate.Daca cineva are un site si vrea sa-l faca cunoscut sau are un magazin virtual , apeleaza la firme de publicitate online . Acestea sunt platite pentru a face cunoscut respectivul site sau pentru a promova produsele respectivului magazin. Din cistigurile lor o parte revine celor care s-au inscris pe site-urile respectivelor firme de publicitate .

CERINTE:

1.O adresa de mail unde sa poti primi activarile conturilor si anunturile cand iti poti ridica banii
2.Un cont virtual si un card unde sa iti vina banii sau un cont bancar
3.Sa fii inscris pe cate mai multe situri [cu cat mai multe cu atat mai multi bani]

Unde iti poti face un cont virtual?In principiu sunt 2 situri pe care poti primi bani si sunt cele mai folosite:



Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Pentru a putea retrage banii din aceste banci virtuale, sfatul meu e sa-ti faci un card la bancile din orasul tau sau daca ai cu atat mai bine.

PASUL 1:

Primul pas care trebuie facut este sa te inregistrezi pe siturile care te platesc pentru a da click pe reclame si un site il gasiti mai jos(click pe el pentru a va inregistra) :



Pentru a te inregistra trebuie sa intri pe site si sa alegi optiunea "Register" unde vei completa acel formular.Sunt unele situri care va cere AlertPay Mail asta inseamna ca trebuie sa scrieti tot mailul pe care il aveti.

PASUL 2:
Chiar crezi ca esti platit?Asta ziceam si eu la inceput pana am primit banii pe card si nu stiam daca sunt de la aceste situri sau nu.
.Trebuie sa ai un cont AlertPay sau PayPal pe care il poti face aici:



Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


PASUL 3:
Siturile care te platesc nu te platesc pe sume enorme,asa ca nu te gandi ca devii milionar peste noapte.Siturile prezentate si verificate de mine te platesc cu 1 cent-2 centi pe reclama,majoritatea siturilor au cate 10-15 reclame deci castigi zilnic 10-15 centi doar asteptand 30 de sec. la reclama.Banii ii poti scoate atunci cand ai facut suma de1$ , 2$ , 5$ sau 10 $.La aceasta suma se poate ajunge destul de usor daca aduci oameni prin contul tau.

Cum poti face acest lucru?

Dupa ce te vei inregistra pe site te vei putea loga.Dupa logare vei avea in meniul principal optiunea "Surf ads" sau "View Ads".Aici vei da click pe fiecare reclama si vrei primi bani. Atentie...fiecare reclama dureaza 30 de sec si nu poti da mai multe clickuri simultan.
Verficarea contului de bani se face in optiunea "My Stats" sau "Stats" unde ve-ti vedea atta suma de bani pe care o aveti dar si linkul pe care il ve-ti trimite pentru a va face referali.
Ce sunt referali?Referali sunt cei care iti vor aduce banii,daca cineva se inregistreaza prin adresa pe care o ai la Stats sau My stats vei primi cate 1 C cand acesta va da click pe reclamele lui.La 10 referali vei primi zilnic 1$ fara sa faci nimic.
De aceea singura rugaminte pe care o am este ca sa treceti la referral : dauras77

Vrei sa faci bani pe net, stand pe mess si ascultant muzica? Pai trebuie sa dai clickuri doar 5 - 20 minute pe zi. Industria PTC,Pay To click, Platit Sa faci click, este cea mai dezvoltata de pe net. Aici gasiti cele mai bune siteuri ptc si tutorial ptc, chiar un tutorial pentru NEOBUX , cel mai bun ptc din lume .



Pasul 1. Logare pe contul NEOBUX. Odată autentificat, ar trebui să fiţi redirectionat(ă) pe "surf ads"

Pasul 2. În această pagină, puteţi începe să faceţi clic. Faceţi clic pe primul link de anunţuri .

Pasul 3. După ce faceţi clic pe primul link, o nouă pagină va aparea . Veţi observa o bara de culoare albastra în partea superioară stângă, care este de timp. Aşteptaţi-o pentru a finaliza. De obicei este nevoie de 30 de secunde.

Pasul 4. Odată ce cronometrul este complet, veţi vedea cu verde bara va afişa un marcaj de selectare şi o notă cu faptul că publicitate a fost validată. Asta inseamna ca ai castigat prin vizualizarea reclamei.

Pasul 5. Când aţi terminat cu primul anunţ. Ieşiti din browser şi Intorceti-va la pagina "surf ads"
Ar trebui sa observati că primul link pe care l-ati vizionat este taiat si nu mai puteti da pe el, inseamna ca ai vizitat deja de anunţul. Faceţi clic pe următorul anunt şi repetati acest proces. Odată ce aţi terminat, ar trebui să vedeţi toate anunturile taiate. Asta înseamnă că ai terminat pe ziua de azi. Este atat de usor!

Pasul 6. Aveţi posibilitatea să faceţi clic din nou după 24 de ore.

Aşa de uşor! Doar de a face paşi simpli de zi cu zi, a începe să câştigaţi încet, dar sigur! Dacă doriţi să câştigţi mai repede, sunteţi nevoiţi sa faceţi rost de niste referrali (referinţe).

Pentru cei ce nu cred ca se pot obtine bani din acest site am adaugat mai jos dovada unei plati facute de curand(am primit banii in cateva secunde in contul Pay Pal):



FAQ(Intrebari puse frecvent):

Cred ca aceasta va fi prima întrebare:

Q: Salut! Nu am incercat acest lucru încă dar ma intrebam cum sa scot banii de la Paypal sau AlertPay?

A: Pai AlertPay si PayPal sunt siteuri oficiale de stocare, trimitere, primire, unde puteţi să vă ataşaţi card-ul sau de a va trimite banii în contul dvs. bancar ...



Q: Nu am o card, sau cont bancar. Ce să fac?

A: Pai AlertPay si PayPal pot fi folosite pentru cumpăraturi de pe internet(online) .. puteţi cumpăra de pe internet cu ei sau sa vă faceţi un card (vârsta nu conteaza) intrebaţi un bacher din orasul dvs. cat costa si cum trebuie sa procedaţi ca sa obtineţi un card bancar, aproximativ costa 5 lei in romania mai scumb in alte ţari, recomand ING sau Raiffaisen ...

4 comentarii:

  1. te au platit aceste site,?o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua! am intrat pe site-ul tau si am gasit lucruri destul de interesante. imsa problema mea nu stiu daca are vreo rezolvare. sunt inscrisa la mai multe site-uri care dau bani pe clicuri. am cont pe pay pal dar si pe alert pay. insa conturile pe ambele nu sunt inca verificate. nu am 18 ani si mi-e frica ca imi vor bloca contul odata cu trimiterea datelor. Eu implinesc 18 ani doar in oct. 2011. ce se intampla daca mai fac un cont pe numele si adresa de mail a mamei mele? voi putea transfera banii de pe site-urile PTC in contul mamei de pe pay pal sau alert pay? te rog sa ma ajuti. Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bani pe Clixsense: http://www.clixsense.com/?3929723

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut comentarii de la oameni care și-au primit deja împrumutul de la domnul Benjamin Lee un ofițer de împrumut care îmi oferă împrumut la rata de 2% ROI și am decis să aplic sub recomandările lor și doar 5 zile am confirmat în propriul cont bancar personal o Suma totală de 90.000 de dolari pe care am solicitat-o. Aceasta este într-adevăr o veste minunată și îi sfătuiesc pe toți cei care au nevoie de un împrumutător de împrumut real să aplice prin e-mail: 247officedept@gmail.com sau WhatsApp: + 1-989-394-3740. Sunt fericit acum că am obținut împrumutul pe care l-am solicitat.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate